Företaget

KERO Pump är ett familjeföretag som ägs av Roger Olsson och bildades i augusti 1982 av Roger Olsson och Karl Erik Andersson. Därav namnet KERO, Karl-Erik och Roger Olsson. Företaget är idag ett väletablerat pumpföretag som har sitt säte i Södertälje med ett tiotal anställda. Medarbetarna på KERO Pump har upp till 40 års erfarenhet inom pumpbranschen. 

1997 byggdes det vi idag kallar "Kerohuset" som är beläget i Weda Industriområde. Här finns butik, kontor och serviceverkstad.

Verksamheten är inriktad på försäljning, installation, service och uthyrning av pumpar, högtryckstvättar och maskiner med dess kringutrustning.

Våra kunder är både små och stora företag, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting samt privatpersoner i stora delar av Sverige.

Vår affärsidé bygger på ansvarshet och lyhördhet hos varje medarbetare. Våra uppdrag ska leda till långsiktiga relationer och våra kunder och samarbetspartners skall uppleva oss som det självklara valet vid sina uppdrag. Vår stolthet som gör att vi är starka på markanden är att vi snabbt är på plats och kan få din anläggning i drift snarast. 

2016 valde vi att certifiera oss enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 (2021, omcertifiering från OHSAS 18001 till ISO 45001).