Servicetekniker Sdertlje

KERO Pump AB r nu inne i ett expansivt skede och söker därför fler servicetekniker till vårt team. Du kommer vara en viktig del i serviceteamet som framför allt arbetar med service och installation av frmst pumpar i olika system.

Rollen som servicetekniker innebär att du arbetar med bland annat fels
kningar och reparationer av pumpar ute hos kund samt i vr serviceverkstad som ligger i Sdertlje. Då Du är ansiktet utåt ser vi att Du r en social och noggrann person som behrskar svenska sprket både i tal och skrift.

För att bli framgångsrik hos oss är Du:
- Teknisk utbildad p
gymnasieniveller motsvarande yrkeserfarenhet
- Erfaren av service, reparation, underhåll och/eller installation
- Meriterande om Du är elbehörig samt erfarenhet av el, styr och regler, mekanik- eller rör/svetsarbeten
- Datorvan
- B-k
rkort
- Driven och ärlig
- Har en f
rmga att jobba både sjlvstndigt och i team med kollegor

KERO Pump AB
r ett familjeföretag som har sitt ste i Sdertlje. Verksamheten r inriktad pinstallation, service, uthyrning och försäljning av pumpar, hgtryckstvttar och stdmaskiner. Kundbasen består av privata fretag, bostadsrttsfreningar, kommuner och landsting samt privatpersoner.

Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015, 14001:2015 & OHSAS 18001:2007 som r en internationell standard för kvalité-, miljö- och arbetsmiljcertifiering.

Lter detta intressant? Tveka inte på att skicka in ditt CV med ett personligt brev till oss. Vid frgor angende tjnsten så är Du vlkommen att kontakta Emma eller Fredrik via telefon 08-55424440 eller maila din ansökan till: info@keropump.se Fr mer information besk oss pwww.keropump.se

 


Servicetekniker.pdf